5 instant shawl WAJIB TRY!

Sebab ramai masuk pintu MODVIER BANGSAR atau MODVIER KUANTAN mesti tanya, instant shawl mana paling best dan senang pakai? jadi…. kami bagi jawapan 5 instant shawl yg available kat sini. Senang nnti nak pilih

12509303_1735133880039044_558167250936172080_n

TUDUNG PEOPLE Sanaa Lilac, sarung, pusingkan sikit bahagian diamond ke bahu, pin. Effect ruffle kat dada yang lawa sgt. Diamond tu mmg high quality diamond, basuh machine pun susah tanggal . ( tapi saya basuh tangan sebab sayang ) . Material Cotton Spandex awning lembut so boleh pakai byk size muka. Walaupun kena iron sikit, material dia mmg sejuk, sesuai dgn cuaca Malaysia kejap hujan kejap panas, paling sesuai untuk mommies yg busy , nak bergaya tapi rushing selalu !

Harga : RM 69.00

Warna : Lilac , Azure, Cherry dgn Silver

Location : Modvier , Modvier Kuantan atau whatsapp +60102627792 kalau nak order

535202_1734196056799493_6489002349590410473_n

SUGARSCARF Madison Juliette Instant Shawl. Ni sama mcm plain Madison, tapi Juliette tu namanya kalau dia printed. Material sejuk sama mcm Sanaa. Prints byk colourful dan ceria. Sesuai pakai dengan baju plain atau jubah simple. Jangan pakai dengan baju corak2 tau! Cara pakai memang guna satu pin shj, pusing pin siap . SUGARSCARF mmg pelopor Instant Shawl, so, mestilah pioneer shawl dia best2 tak gitu!

Harga : RM 89.00 ( ADA SALE TAU 8,9,10 haribulan kat MODVIER )

Corak : BANYAK!

Location : MODVIER Bangsar

10553588_1731609193724846_521094603847729082_n

NAELOFAR Babes & Basic Printed . Ni mmg brand instant kegilaan ramai. Sebab Neelofa pakai ke? Mungkin jugak. Tapi Material dia semua best. Banyak jugak tiruan kt pasar malam, tapi Naelofar Hijab jugak menjadi pujaan peminat instant hijab. Material mmg cotton spandex lycra. Lembut. senang bentuk dan banyak corak menarik. Senang nak pakai sarung pusing siap, guna satu pin jugak. Kalau corak tu selalunya mmg tak perlu iron pon. Sesuai pakai casual, pakai kerja, pakai pg makan, pg holiday, mandi laut, pg tgk wayang..eh banyaklah kesesuaian. Awning lembut jugak jadi senang bentuk ikut muka memasing.

Harga : RM 79 sekarang tengah clearance SALE!

Location : MODVIER BANGSAR & MODVIER KUANTAN

10152002_1733550246864074_8326679532963855000_n

MMBasic Thaharah Orked Shawl . First time MMBasic keluarkan a full range modest line termasuk Thaharah Orked Shawl ni. Material dia Cotton lycra yg lembut, sgt sgt sejuk, ada lace kat bahagian awning lembut tu dan inner dia ada tali boleh adjust ikut bentuk muka dan kepala. Jadi, one size mmg fits all. tak lah longgar atau terlalu ketat. Workmanship dia… mmg terbaik. sebenarnya kalau tengok dari jarak dekat semua product MMBasic highlighnya adalah workmanshipnya. Semi-instant so perlu dalam 2 pin, inner dia attach dgn shawl tapi masih mudah untuk dipakai 🙂

Price : RM 79

Colour : Merah, Blush Pink , Cream ( buat masa sekarang )

Location : Modvier Bangsar, Modvier Kuantan

12072705_1685896051646533_7869186268430351828_n

Rienanda Medina Semi Instant Shawl. Ni pulak yg macam org dok panggil tudung dua muka tuh. sarung first part, pastu twist dan sarung second part. Material lain sikit dengan instant yg kami feature kat atas tu, dia guna chiffon. Kena pakai dengan inner, kalau tak rambut terpacak keluar pulak ye dok. Exclusive dan dressy sikitlah.. boleh bawak casual dan glamer. Perlu satu sahaja peniti nak bagi dia stay.

Harga : RM 50 per piece kalau beli 3 RM 120 katanya

Colour : TOOO MANY

Location : Modvier Bangsar